Super Sonic vs. Egg Drillster
Super Sonic vs. Egg Drillster
Super Sonic vs. Egg Drillster
Super Sonic vs. Egg Drillster
Pridať na zoznam prianí
Pridať do zbierky

Posuňte fantáziu fanúšikov videohier od 8 rokov na novú úroveň s dobrodružnou stavebnicou Super Sonic vs. Egg Drillster (76999). Tento zberateľský darček z videohry LEGO® Sonic the Hedgehog™ obsahuje vozidlo Egg Drillster s otočným vrtákom a dokovaco...

Téma Sonic the Hedgehog
Rok vydania 2024
od 8 rokov
Odporúčaná cena 79.99 €

Kúpiť stavebnicu od 78.90 €

Zobraziť všetko
Posuňte fantáziu fanúšikov videohier od 8 rokov na novú úroveň s dobrodružnou stavebnicou Super Sonic vs. Egg Drillster (76999). Tento zberateľský darček z videohry LEGO® Sonic the Hedgehog™ obsahuje vozidlo Egg Drillster s otočným vrtákom a dokovacou stanicou pre odnímateľné vznášadlo, odpaľovač vysokorýchlostných gúľ a vysokorýchlostnú guľu, ako aj laboratórium s rozbíjacou sa stenou. Súčasťou je aj 7 hračkárskych postáv z videohier: Shadow, Super Sonic, Dr. Eggman, Pocky, Pecky, Egg Pewn Badnik a „preprogramovaný“ Gun Wing.
Táto parádna stavebnica so Sonicom je skvelým darčekom pre hráčov a umožňuje fanúšikom hrať sa na postavy Shadowa a Super Sonica: môžu utekať poraziť mocného Egg Drillstera Dr. Eggmana a zloduchov, zničiť jeho laboratórium a zachrániť zajatých zvieracích priateľov.
S hračkami LEGO Sonic the Hedgehog sa spája rýchla zábavná akcia s nezávislou hrou. Deti čaká intuitívne stavanie aj v aplikácii LEGO Builder, ktorá im umožňuje modely približovať a otáčať a ukladaťsi stavebnice a sledovať postup stavania.
2 e-shopy ponúkajú túto stavebnicu
alza.sk
nie je skladom
-1%
78.90 €
lego.sk
nie je skladom
79.99 €
Momentálne sme nenašli žiadne ponuky z bazárov
Nenašli sme žiadny aktívny inzerát na bazároch.
Môžeš si vytvoriť strážcu cien, aby ti neunikla žiadna nová ponuka.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!
Vývoj ceny na e-shopoch
Vývoj ceny na bazároch
U tejto stavebnice bohužiaľ nemáme momentálne zaznamenané jednotlivé minifigúrky.
Nechcete reklamy? Zkuste Briky Premium a zbavíte se reklam, navíc podpoříte projekt!